Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яворівське СДПУ(О) облили коричневою фарбою

П'ятниця, 27 лютого 2004, 16:21
СДПУ(О) пропонує політичним силам Львівщини укласти угоду про припинення політичного протистояння в регіоні.

Про це йдеться в заяві, поширеній в п'ятницю прес-службою СДПУ(О).

"Львівський обласний комітет СДПУ(О) пропонує усім політичним силам Львівщини укласти угоду про припинення політичного протистояння в регіоні, звернутися до своїх прихильників утриматися від незаконних дій щодо представників інших політичних партій, виробити спільну консолідовану позицію щодо аналогічних подій, котрі можуть стосуватися представників усіх політичних сил", – йдеться у заяві.

Прес-служба СДПУ(О) також зазначила, що "провокування політичної напруги, вчинення незаконних дій стають візитною карткою правих політиків".

В заяві прес-служба СДПУ(О) повідомляє, що в четвер невідомі зловмисники напали на партійний офіс Яворівської районної організації Соціал-демократичної партії України (об’єднаної). Фасад приміщення облито коричневою фарбою, нанесено шкоду будівлі, де розташовувалася партійна організація.

Львівський обласний комітет партії розцінює напад на приміщення Яворівської парторганізації як чергове зведення політичних рахунків напередодні президентської кампанії і продовження акцій дискредитації партії на Львівщині.

Також в заяві йдеться, що "колір фарби на стінах Яворівської РО СДПУ(О) ще раз засвідчує ідеологічні пріоритети їх політичних опонентів".


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування