Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кравчук: Януковича – в президенти, а Медведчука, Тігіпка чи Кінаха – в прем`єри

Субота, 28 лютого 2004, 16:00
Лідер фракції СДПУ(О) Леонід Кравчук вважає, що в разі проведення політреформи якості для того, щоб посісти посаду прем'єр-міністра, мають Сергій Тігіпко, Анатолій Кінах та Віктор Медведчук.

Про це Кравчук заявив у ефірі каналу "Тоніс".

На питання, хто, виходячи з внутрішніх розкладів у парламенті, міг би бути серед кандидатів на прем'єра, Кравчук сказав: "Я можу назвати Тігіпко, можу назвати Кінаха, можу назвати Віктора Медведчука".

Кравчук окремо зупинився на характеристиці Медведчука: "Він справді в бізнесових структурах працював. Зараз був віце-спікером, першим віце-спікером, глава адміністрації – при таких повноваженнях, скажімо, які він виконує, він безпосередньо займається і проблемами виконавської влади, тобто я не думаю, що це буде проблема".

Загалом, на думку Кравчука, не буде проблеми знайти кандидатуру на посаду прем'єра – "проблема буде в тому, як її затвердити".

Говорячи про кандидата на посаду президента, Кравчук знову назвав найбільш оптимальним Віктора Януковича.

"Я подивився на тих людей, які зараз на поверхні, скажімо, політичного життя і яких часто називають, що, мовляв, можуть бути кандидатами на пост президента. Моя думка і сьогодні полягає в тому, що реальні шанси є у Януковича", – сказав Кравчук.

На питання, якщо президентом стає Янукович, наскільки реальне прем’єрство Медведчука, Кравчук сказав: "Такого сценарію ніхто передбачити не може, і я навіть не хочу зараз про це говорити в деталях. Реально все буде залежати вже від президента і Верховної Ради. Тобто, президент, якщо домовиться з більшістю – то це реально, не домовиться – це нереально".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...