Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Нашоукраїнців Петьовку та Балогу не реєструють в Мукачевому

Середа, 10 березня 2004, 12:43
Представників "Нашої України" Василя Петьовку та Віктора Балогу поки не зареєстровано кандидатами на посаду мера Мукачевого.

Як повідомляє прес-служба "Нашої України", 8 березня відбулось чергове засідання територіальної комісії (голова комісії – член СДПУ(О) Юрій Переста), на якому розглядалось питання реєстрації кандидатів на посаду міського голови.

Однак на даному засіданні, "невідомо з яких причин", не зареєстровано кандидатами у мери Віктора Балогу, Василя Петьовку, Ганну Іваницьку та Золтана Лендєла.

Таке рішення на думку прес-служби, може свідчити або про "некомпетентність членів теркомісії у питанні проведення виборів міського голови, або про партійну заангажованість голови комісії, або ж, що більш реально, про вказівки обласного керівництва СДПУ(О) під будь-яким приводом не реєструвати опозиційних кандидатів".

Як відомо, рішення про реєстрацію кандидатом в мери згідно з чинним законодавством має ухвалюватися протягом п'яти днів з дня подання документів.

Раніше прес-служба екс-мера Мукачевого Петьовки повідомляла про те, що йому не повертають на попередньому місці роботи трудову книжку, що заважає Петьовці подати документи до тервиборчкому.

"Наша Україна", що вже півроку змагається за посаду мера Мукачевого з СДПУ(О), спеціально виставила на вибори декілька кандидатів, аби уникнути адмінресурсу з боку суперників.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування