Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЕДВЕДЧУК ПІДЕ У ВЕРХОВНУ РАДУ ЗА ОКРУГОМ КІВАЛОВА?

Четвер, 11 березня 2004, 10:15
Лідер партії "Яблуко" Михайло Бродський не виключає можливості балотування Віктора Медведчука у Верховну Раду по округу в Одесі.

Про це він заявив в ефірі програми "Час" 5-го каналу, відповідаючи на питання про можливих учасників виборів в одеському окрузі, де сам Бродський має намір балотуватися в парламент.

"Ну, кажуть, можливий варіант – Медведчук. Медведчук йде на округ, перемагає, заходить у Верховну Раду. Знімають Зінченка, Литвин – єдиний кандидат. Янукович – прем'єр, він того й поліз зі своєю програмою, я думаю, знову затверджувати для того, щоб захиститися від парламенту на рік. І... Медведчук – спікер", – цитує Бродського "Огляд телеефіру".

"Так що в мене цікаві можуть вийти вибори", – відзначив він.

Бродський також не виключив, що у виборах в Одесі може взяти участь дочка нинішнього глави ЦВК Сергія Ківалова, що, як відомо, обрався в парламент у 2002 році саме по цьому округу.

"Дочка Ківалова – сьогодні це сімейна спадковість. Брат Васильєва, там, говорять, зараз брат Клюєва буде в Донецьку, тут – дочка Ківалова. Ходять інші варіанти – Інна Богословська, "копи"... Є варіанти", – відзначив лідер "Яблука".

На питання ведучого, відкіля взялося припущення, що дочка Ківалова піде на вибори, Бродський відповів: "Не знаю. Справа в тім, що я намагаюся вже тижнів два зв'язатися з паном Ківаловим, з яким раніш я абсолютно легко зв'язувався, у нас були прекрасні добрі відносини. Він просто не бере слухавку. Мобільний поміняв, секретар не з'єднує, він не віддзвонює..."

Він також сказав, що нічого не знає про дочку Ківалова. "Знаю, що вона грамотна, професійна жінка, депутат міськради. Більше нічого. Поборемося", – додав Бродський.

Щодо можливої участі у виборах Інни Богословської лідер "Яблука" заявив, що в такий спосіб спробують розбити його ліберальний електорат.

"Ну, варіант "копів", він як би продовжує бути. І у варіанті, що йде Медведчук, звичайно ж, потрібен "коп" Інна Богословська для того, щоб розділити мій електорат", – сказав Бродський, відзначивши, що спробує донести свої ідеї до електорату.

"Ну, хіба що якщо мені удасться, звичайно, домогтися нормального ефіру для того, щоб я пояснив, що таке ліберали, що таке партія середнього класу, і що насправді є... Лібералізм без свободи слова не буває", – додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування