Ющенківця Балогу відмовилися реєструвати на виборах в Мукачевому

Четвер, 11 березня 2004, 11:04
8 березня територіальна виборча комісія з виборів Мукачівського міського голови відмовила народному депутату України Віктору Балозі в реєстрації кандидатом на посаду міського голови Мукачевого.

Про це повідомляє прес-служба регіонально представництва "Нашої України".

Своє рішення територіальний виборчком мотивував тим, що за результатами березневих виборів 2002 року Балога був обраний як міським головою, так і народним депутатом України.

У результаті Віктор Балога склав повноваження мера Мукачевого і перейшов на роботу до Верховної Ради України.

Нещодавно під час прямого телевізійного інтерв’ю Віктор Балога заявив, що у випадку перемоги на виборах міського голови Мукачевого збирається працювати на постійній основі в Мукачевому.

Відразу ж губернатор області, лідер закарпатської СДПУ(о) Іван Різак заявив про те, що Балога не має права балотуватись на мера міста.

"Схоже, що теркомісія прислухалась до "думки" головного есдека області, не маючи для подібного рішення жодного юридичного аргументу", – зазначає прес-служба представництва "Нашої України".

Наразі Балога рішення територіальної комісії, яку очолює член СДПУ(о) Юрій Переста, оскаржує в суді.

Як відомо, крім Балоги свою кандидатуру подав на реєстрацію відсторонений мер Василь Петьовка, однак поки рішення стосовно нього не ухвалено.

Читайте також:

Податкова почала зачистку ЗМІ в Мукачевому?

Нашоукраїнців Петьовку та Балогу не реєструють в Мукачевому


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування