Костенко і Матвієнко об'єднуються, але їм не вистачає Тарасюка

Четвер, 11 березня 2004, 12:13
Члени керівних органів УРП "Собор" та Української Народної партії ні за яких обставин не зійдуть зі шляху об'єднання в єдину національно-демократичну силу.

Про це йдеться у повідомленні, поширеному в четвер прес-службою УРП "Собор".

Тема об'єднання обговорювалася в середу під час спільного засідання УРП "Собор" та УНП після звернення із закликом створення єдиної національно-демократичної сили, яке ще 22 січня 2003 року підписали лідери двох партій Анатолій Матвієнко та Юрій Костенко.

Під час засідання також говорилося про надзвичайну важливість участі в цьому об’єднавчому процесі третього суб’єкту – Народного Руху України, очолюваного Борисом Тарасюком.

Відтак, з огляду на відсутність в Києві лідера УНП Костенка (він бере участь у рятуванні експедиції на Кавказі), члени керівних органів УНП та УРП "Собор" доручили керівникам партій провести зустріч спільно з Борисом Тарасюком.

Метою зустрічі має бути домовленість, що найближчим часом відбудеться спільне засідання проводів трьох найбільших національно-демократичних партій України з метою обговорення конкретних шляхів і механізмів їхнього подальшого об’єднання.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News