Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Лондоні Медвечука звинуватили у закритті ЗМІ

Четвер, 11 березня 2004, 12:21
"Файненшал Таймс" називає винною у переслідуванні незалежних ЗМІ в Україні адміністрацію президента Кучми, повідомляє Українська служба ВВС.

Англійське видання вміщує на сторінці Європейських новин велике фото з демонстрацій української опозиції у Києві 9 грудня під гаслами за свободу слова.

Часопис вказує, що тисячі демонстрантів вийшли на вулиці зі звинуваченням адміністрації президента Кучми у закритті незалежних ЗМІ, "напередодні виборів, що мають покласти край правління заплямованого скандалами президента".

"У третю річницю найбільш масових демонстрацій проти президента Кучми, які завершилися насильством, на чолі колони демонстрантів вийшли колишній прем’єр-міністр Віктор Ющенко та лідер партії соціалістів Олександр Мороз", – пише "Файненшл Таймс".

"Вони звинувачують пана Кучму у причетності до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе, який провадив хрестовий похід проти корупції і обставини смерті якого у 2000-мі році досі не встановлені. Президент Кучма відкидає звинувачення у своїй причетності", – зазначає видання.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...