Омельченко не оскаржував заборону підвищувати ціни на транспорт

Четвер, 11 березня 2004, 15:09
Міністерство юстиції не отримувало оскарження Київської міськдержадміністрації на відмову у реєстрації тарифів на проїзд у громадському транспорті.

Про це повідомляє в четвер прес-служба Міністерства юстиції.

Йдеться про розпорядження №323 від 2 березня 2004 року "Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків на проїзд у міському транспорті, який працює у звичайному режимі руху".

Оскарження може бути подане в Міністерство юстиції протягом 10 днів з моменту відмови у реєстрації.

Як повідомлялося, розпорядження "Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків на проїзд у міському транспорті, який працює у звичайному режимі руху" було передано на реєстрацію в Київське міське управління юстиції 4 березня 2004 року.

9 березня управління юстиції листом № 06-08-23 за підписом заступника начальника управління Світлани Нечипорук відмовило Київській міській держадміністрації у реєстрації розпорядження.

У своєму рішенні щодо відмови управління юстиції відзначило, що міський голова Олександр Омельченко, який підписав це розпорядження, перевищив свою компетенцію та не врахував норм чинного законодавства.

Як повідомлялося, Київський міський голова заявив, що вартість проїзду в київському міському транспорті після підвищення тарифів 14 березня може становити 80 копійок як для наземного транспорту, так і для метрополітену.

Читайте також:

Комуністи ніби проти Омельченка

Лавринович заблокував Омельченка в підвищенні цін на проїзд


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування