Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Помічник Шуфрича називає "свистом" ідею повісити вбивство Гонгадзе на Волкова, Кравченка і Марчука

П'ятниця, 12 березня 2004, 11:20
Помічник депутата від СДПУ(о) Нестора Шуфрича Віталій Воротнік спростовує заяви керівника радіо "Континент" Сергія Шолоха.

У п'ятницю Воротнік поширив коментар щодо інтерв'ю Шолоха "Україні молодий", де керівник "Континенту" заявив, що Воротнік запропонував оприлюднити матеріали, що мали на меті обвинувачення в убивстві Георгія Гонгадзе Олександра Волкова, Юрія Кравченка і Євгена Марчука.

Воротнік у своєму коментарі назвав текст Шолоха "літературним твором" і сказав, що на таке "у суд не подають".

Він пояснив, що заява Шолоха – це літературний твір "через те, що крім художнього "свисту", вінегрету з прізвищ відомих політиків, журналістів, назв київських шинків [у тексті] немає ні слова правди".

"Я не буду спростовувати, критикувати те, що було опубліковано в ці дні", – сказав помічник Шуфрича.

Також у своїй заяві Воротнік у негативному тоні коментує від'їзд керівника радіо "Континент" Сергія Шолоха.

"Тепер Шолох буде зустрічатися з європейськими політиками, журналістами. Ходити по європейських магазинах і купувати сіль, простирадла і презервативи", – стверджує Воротнік.

"Він герой! – додає Воротнік про Шолоха. – Герой, що проміняв честь, благополуччя свого підприємства і своїх співробітників на сумнівну перспективу лаврів мученика, який одержує, як політбіженець, соціалку у якій-небудь тихій і маленькій європейській країні. Там, де ніхто не буде заважати йому по вечорах грати на саксофоні, де жодна радіостанція не буде по вечорах транслювати "Вечірню Свободу".

Воротнік сказав, що розчарований позицією Шолоха: "А тепер про професійну етику і журналістську солідарність. Та плювати мені тепер на колишнього керівника ЗМІ, що витратив величезні кредити державного фонду, що доклав усіх зусиль для програшу всіх судових процесів і довів своє ЗМІ до краху".

У той же час Воротнік так і не торкнувся суті матеріалу, опублікованого в четвер.

Читайте також:

Сергій Шолох: Люди Медведчука спочатку планували повісити вбивство Гонгадзе на Волкова і Кравченка. Потім – на Марчука


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування