ОМЕЛЬЧЕНКО ЗНОВУ НАМАГАЄТЬСЯ ПІДВИЩИТИ ЦІНИ

Субота, 13 березня 2004, 13:15
Київська міська держадміністрація робить другу спробу підвищення цін на проїзд у громадському транспорті Києва.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства юстиції.

12 березня Мін'юст отримав на державну реєстрацію нове розпорядження Київської міськадміністрації "Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків на проїзд у міському транспорті, який працює у звичайному режимі руху" замість скасованого розпорядження.

Копія розпорядження про скасування попереднього рішення також надіслана до Мін'юсту, повідомила заступник міністра Лідія Горбунова.

Рішення щодо реєстрації другого розпорядження буде ухвалено протягом 10 днів з дня подачі на державну реєстрацію, повідомили у Мін'юсті.

Як повідомлялося, попереднє рішення Київської влади про підвищення цін на проїзд було передано на реєстрацію в Київське міське управління юстиції 4 березня 2004 року.

9 березня управління юстиції листом за підписом заступника начальника управління Світлани Нечипорук відмовило Київській міській держадміністрації у реєстрації розпорядження.

У своєму рішенні управління юстиції відзначило, що міський голова Олександр Омельченко, який підписав це розпорядження, перевищив свою компетенцію та не врахував норм чинного законодавства.

Як повідомлялося, Київський міський голова заявив, що вартість проїзду в київському міському транспорті після підвищення тарифів 14 березня може становити 80 копійок як для наземного транспорту, так і для метрополітену.

Читайте також:

Лавринович заблокував Омельченка в підвищенні цін на проїзд

Омельченко передумав підвищувати ціни на транспорт

Омельченко ослухався Кучму і підніме ціни

Кучма став на бік СДПУ(о) у новому протистоянні з Омельченком

Комуністи ніби проти Омельченка


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News