У вівторок Янукович може одержати імунітет на рік

Понеділок, 15 березня 2004, 13:06
Верховна Рада України у вівторок заслухає звіт уряду про виконання програми його діяльності і розгляне нову програму діяльності Кабінету міністрів.

Про таке рішення погоджувальної ради керівників депутатських фракцій і комітетів у керівництва парламенту повідомив журналістам у понеділок постійний представник президента Олександр Задорожній.

За його словами, на засіданні погоджувальної ради більшість її учасників підтримали таке рішення.

Задорожний нагадав, що проект програми діяльності Кабінету міністрів надійшов у парламент ще минулої середи і був розданий усім народним депутатам. Він не виключив, що у вівторок після розгляду проекту програми може відбутися голосування по цьому питанню.

Разом з тим, сказав депутат, усе буде залежати від того, який регламент розгляду цих питань розробить і подасть профільний комітет, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як відомо, парламент вирішив заслухати звіт уряду про виконання програми діяльності Кабміну у формі Дня уряду України.

Процедура проведення Дня уряду, обумовлена положенням про "День уряду України" у Верховній Раді, не передбачає ухвалення рішення про недовіру Кабміну.

Альтернативна пропозиція, внесена членами "Нашої України", припускала саме звіт про виконання програми Кабміну, що могло в підсумку привести до його відставки. Однак їхня постанова не була підтримана депутатами.

Читайте також:

Звіт Януковича 16 березня не зможе привести до його відставки


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування