Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин не збирається йти у президенти - це тільки кричить його душа

Понеділок, 15 березня 2004, 14:17
Різкі заяви на адресу уряду не означають, що голова Верховної Ради України Володимир Литвин планує брати участь у президентських виборах.

Так Литвин відповів на запитання журналістів, чи не означають його заяви на засіданні Кабміну минулого тижня рішення іти на президентські вибори, повідомляє УНІАН.

Зокрема Литвин сказав, що його висловлювання на кшталт "досить дерибанити країну", "розікрали все, що могли" були "криком душі, сплеском емоцій, навіяним відвідинами 9 березня пам`ятних місць Тараса Шевченка".

Він наголосив, що "навіть у цих святих місцях є багато проблем", там "усе витоптано". За словами спікера, усі високопосадовці "приїжджають, обіцяють усе виправити, а потім забувають про це".

Литвин звернув увагу на те, що під час своїх візитів за кордон йому доводиться бувати у місцях, що складають "серцевину країни", і він бачить, як усе там добре облаштовано.

Відповідаючи на запитання про свої плани на президентських виборах, Литвин наголосив: "Я вже позицію свою з цього приводу говорив, і немає потреби її коментувати. Я стою на ногах, на землі, я реаліст і не самогубця".

Щодо перемоги Володимира Путіна у президентських виборах в Росії Литвин сказав, що результати виборів у Росії були передбачуваними.

"Це також вияв довіри країни до свого лідера, яка конче потрібна, бо без такої підтримки здійснювати будь-які кроки – популярні чи непопулярні – неможливо, – сказав Литвин. – Добре, щоб і у нас була така підтримка владних структур, хоча б на певному рівні, і тоді б простіше розв’язувалися ті нагальні проблеми, які є в державі".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування