Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Диверсійна група з села Циблі готує замах на Тимошенко?

Понеділок, 15 березня 2004, 14:44
Керівництво партії "Батьківщина" 15 березня 2004 року звернулося до Служби безпеки України з проханням перевірити достовірність анонімних повідомлень про підготовку замаху на Тимошенко та інших лідерів опозиції.

Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

У зверненні, зокрема, зазначається: "Останнім часом на адресу партії "Батьківщина" надходять анонімні дзвінки та тривожні листи. Зокрема, в листі жителів села Циблі Переяслав-Хмельницького району Київської області повідомляється про те, що в місцевому лісництві, контрольованому, за деякими даними, одним із найближчих соратників президента Кучми, проходить підготовку диверсійна група, мета діяльності якої – вчинення замахів на лідерів демократичної опозиції України, перш за все – на життя Юлії Тимошенко".

Партія "Батьківщина" нагадує про численні повідомлення ЗМІ про можливі методи “нетрадиційної нейтралізації” лідерів опозиції з боку влади.

Партія Тимошенко вимагає від керівництва Служби безпеки України з усією серйозністю поставитися до цієї інформації, перевірити її достовірність і вжити заходів для захисту життя та здоров’я лідерів партій та блоків, що позиціонують себе як альтернативні до влади.

Копії листів з вказаною інформацією передано до Служби безпеки України, повідомляє прес-служба "Батьківщини".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування