Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко "здивований" тим, що відбувається в медіа-просторі

Понеділок, 15 березня 2004, 15:40
Заступник голови Верховної Ради України Олександр Зінченко критикує закриття низки засобів масової інформації, які відбулися останнім часом.

На прес-конференції в понеділок, коментуючи рішення про закриття або призупинення роботи низки засобів масової інформації, зокрема радіо "Континент", Зінченко підкреслив, що його ставлення до цих процесів "надзвичайно негативне".

"Я дивуюся тому, що відбувається в українському медіа-просторі", – сказав Зінченко. Зі слів віце-спікера, така позиція відіб'ється на політичній кампанії в Україні.

За словами Зінченка, чим більше "заганятимуть в кут" ЗМІ, тим негативніше це буде відбиватися на виборчій кампанії. "Я надзвичайно критично ставлюся до всіх обмежень (в роботі ЗМІ), які відбуваються останнім часом", – сказав Зінченко.

Як повідомлялося, радіо "Континент" мовило на хвилі 100,9 FM, ретранслюючи передачі радіостанцій Бі-Бі-Сі, "Голос Америки", "Німецька хвиля". Після того, як програми радіо "Свобода" перестали виходити на хвилі радіостанції "Довіра" з 17 лютого, "Континент" заявив, що буде транслювати "Свободу" на своїх хвилях.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування