Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарасюк: Путін-2 посилюватиме тиск на Україну

Вівторок, 16 березня 2004, 11:12
У найближчі чотири роки для України настануть не дуже легкі часи, бо з переобранням Путіна Росія і надалі посилюватиме тиск на Україну.

Про це заявив лідер Народного Руху України Борис Тарасюк, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"З переобранням Путіна Росія надалі посилюватиме тиск щодо своїх сусідів. Звичайно, "привілейоване" місце посідатиме Україна. Я особисто не прогнозую легкі часи для України за часів Путіна-2", – вважає Тарасюк.

Він також додав, що така ситуація вимагає з боку України "такого керівництва, яке б обстоювало національні інтереси нашої держави, а не прагнуло догодити сусідові через те, що він заплющує очі на авторитарні методи керівництва і на згортання демократії".

На його думку, "не можна виключати, що з переобранням Путіна, Росія продовжуватиме лінію вибудованої вісі Москва-Берлін-Париж".

Тарасюк пояснив свою думку тим, що Москва вдало використовувала розбіжності між двома найвпливовішими країнами ЄС Францією і Німеччиною, з одного боку, і США – з іншого.

"І як тільки виникали якісь розбіжності між ЄС і США, Росія одразу намагалася використати це в своїх цілях за принципом "розділяй та володарюй. До володарювання справа не доходить, але певних ускладнень у взаєминах між цими країнами і США Росія, звичайно, додає, користуючись тактичними кон’юнктурними мотивами", – розповів лідер НРУ.

Вибори ж президента в Росії Тарасюк назвав "безальтернативними, результати яких наперед відомі". Такі вибори можна справедливо назвати "виборами Путіна", – зазначив Тарасюк.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...