Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович звільнив Єрмілова і Гайдука свідомо, а не через "підкилимні" інтриги

Вівторок, 16 березня 2004, 12:09
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович виступає за збалансованість повноважень усіх галузей влади і розширення повноважень уряду.

Про це Янукович сказав, відповідаючи на питання народних депутатів у вівторок у ході обговорення в парламенті інформації уряду про виконання програми Кабінету міністрів торік і програми дій уряду на 2004 рік.

Янукович нагадав депутатам про те, що досі не прийнято закон про Кабінет міністрів. Він звернувся до парламенту з закликом разом з урядом працювати над необхідними законопроектами. "Я звертаюся до вас – давайте підтримаємо один одного і будемо працювати разом", – сказав глава уряду.

Відповідаючи на питання народного депутата Степана Хмари (фракція БЮТ) про те, чому прем'єр не заступився за відправлених у відставку з посади міністра палива й енергетики України Сергія Єрмілова і віце-прем'єра Віталія Гайдука, прем'єр підкреслив, що кадрова політика в Кабінеті міністрів велася прозоро, "жодне рішення не приймалося підкилимно". "Ми кожне рішення обговорювали спільно на уряді, аналізували", – сказав він.

За словами прем'єра, якщо проаналізувати "деякі звільнення членів уряду", вони були не випадковими, а рішення приймалися свідомо, разом з депутатськими фракціями, урядом і президентом. Усі ці перестановки відповідали державним і національним інтересам, підкреслив Янукович.

Інтерфакс-Україна



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування