Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Щоб не реєструвати "нашоукраїнців", у Мукачевому оголосили епідемію

Вівторок, 16 березня 2004, 14:27
Третій день поспіль зачинено Мукачівську виборчу комісію, через що кандидати на мера міста від "Нашої України" не можуть пройти реєстрацію.

Як повідомляє прес-служба регіонального штабу "Нашої України", виборчком закритий, оскільки "всі п’ятнадцять його членів перебувають на лікарняному".

У регіональному штабі "Нашої України" припускають, що "загадкову хворобу всіх членів комісії, мабуть, спричинив Мукачівський міський суд".

Як відомо, 13 березня 2004 міський суд Мукачевого зобов’язав тервиборчком зареєструвати кандидатами на посаду міського голови Віктора Балогу та Золтана Лендєла, а також прийняти вмотивоване рішення про відмову в реєстрації Василя Петьовки.

Всі троє є висуванцями "Нашої України", яких перед цим контрольований СДПУ(о) виборчком відмовився реєструвати.

Крім того, суд зобов'язав тервиборчоком зняти з виборів мера Мукачевого кандидата від СДПУ(о) Ернеста Нусера.

"Наша Україна" вважає, що Іван Різак (глава Закарпатської облдержадміністрації, лідер обласної організації СДПУ(о)) заборонив своєму однопартійцю Юрію Пересті, голові Мукачівської виборчої комісії, реєструвати кандидатом на посаду мера Віктора Балогу.

Таким чином, на думку регіонального представництва "Нашої України", СДПУ(о) робить все, щоб зірвати вибори 18 квітня 2004 року.

Читайте також:

На вибори в Мукачевому повернули представника "Нашої України". І зняли людину СДПУ(о)


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...