Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заарештовано активи Григоришина

Вівторок, 16 березня 2004, 14:32
Відділ державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції м. Києва 15 березня 2004 року наклав арешт на пакети акції офшорних компаній, які, відповідно до інформації ЗМІ, пов'язані з російським бізнесменом Костянтином Григоришиним.

Про це повідомили в прес-службі Українського промислово-інвестиційного консорціуму "Металургія", передає УНІАH.

У результаті проведення виконавчих дій накладено арешт на пакети акцій, що зберігаються на рахунках у цінних паперах, відкритих офшорними компаніями Craftex Ltd, Technolux Ltd, Metroimpex Ltd, Trade-Invest Group Ltd, Energy Standard Group SA в банку "Креді Ліоне Україна" (м.Київ).

Арешт накладено на виконання припису місцевого суду Орджоникідзевського району м. Запоріжжя про забезпечення позову УПІК "Металургія" до А.Головка і ЗАТ "Ліберті Маркет" про відшкодування майнової шкоди.

Як повідомили в прес-службі, вказані заходи здійснені в рамках дій УПІК "Металургія" з повернення раніше незаконно відчужених колишніми посадовцями Консорціуму пакетів акцій крупних українських підприємств.

Арешт накладено на пакети акцій: ВАТ "Запоріжтрансформатор" – 88,346% статутного фонду; ВАТ "Завод малогабаритних трансформаторів" – 58,702% СФ; ВАТ "Запоріжжяобленерго" – 18,673% СФ; ВАТ "Львівобленерго" – 38,068% СФ; ВАТ "Сумиобленерго" – 39,961% СФ; ВАТ "Полтаваобленерго" – 40,027% СФ; ВАТ "Прикарпаттяобленерго" – 33,777% СФ; ВАТ "Чернігівобленерго" – 40,011% СФ; і значні пакети акцій низки інших компаній-енергопоставників.

Крім того, в рамках виконавчих дій накладено арешт на пакети акцій: ВАТ "Дніпроспецсталь" – 48,002% статутного фонду; ВАТ "Запорізький кабельний завод" – 49,707% СФ; ВАТ "НВО ім. Фрунзе" – 12,68% СФ; ВАТ "Турбоатом" – 14,55% СФ; ВАТ "Авіакомпанія "Константа" – 57,59% СФ та інших акціонерних товариств.

Державні виконавці заборонили банку "Креді Ліоне Україна" і ВАТ "Міжрегіональний фондовий союз" чинити будь-які дії, пов'язані з переходом прав власності на пакети акцій вищевказаних компаній.

Крім того, банку "Креді Ліоне Україна" заборонено видавати виписки з рахунків у цінних паперах офшорним компаніям Craftex Ltd, Technolux Ltd, Metroimpex Ltd, Trade-Invest Group Ltd, Energy Standard Group SA, а також всім іншим особам, що не дозволить цим компаніям брати участі в зборах акціонерів на вищезгаданих підприємствах – емітентах акцій.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування