Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний провів таємну зустріч у Львові, щоб захистити "Нашу Україну" від СДПУ(о)

Середа, 17 березня 2004, 14:55
Народний депутат, керівник центрального штабу блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний у вівторок провів зустріч із міським головою Львова Любомиром Буняком, де намагався переконати його припинити адміністративний тиск, який нібито чиниться на депутатів фракції "Наша Україна" у Львівській міській раді.

Про це з посиланням на конфіденційні джерела повідомляє львівське видання "Поступ".

Видання відзначає, що мета і сам факт візиту Безсмертного у місто, мала "дещо таємний характер – приїзд відомого політика попередньо не анонсували й навіть на вчорашній вечір не було відомо, з ким і на яку тему він мав розмови у Львові".

Однак конфіденційні джерела "Поступу" повідомили, що "на Романа Безсмертного керівництво блоку поклало єдину місію: зустрітися з міським головою Львова Любомиром Буняком і переконати його припинити адміністративний тиск, який буцімто чиниться на депутатів фракції "Наша Україна" у Львівській міській раді".

Видання нагадує, що львівські депутати-"нашоукраїнці" раніше заявляли про те, що, застосовуючи фінансові та адміністративні важелі, їх змушують до переходу у близьку до СДПУ(о) фракцію "Наш Львів" (голова – начальник Львівської обласної податкової адміністрації Мирослав Хом'як), або ж, як компромісний варіант, до новоствореної депутатської групи "Разом".

Фактів, які доводили б, що така заява відповідає дійсності, наразі немає, однак численність фракції "Наш Львів" невпинно зростає (на нині – 29 депутатів), а фракції "Наша Україна" – невпинно зменшується (54 депутати), зазначає "Поступ".

Видання також зазначає, що Любомир Буняк "кулуарно підтримує дії місцевої СДПУ(о) й у вузьких колах схвально відгукується про методи діяльності керівництва її фракції у міській раді".


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування