Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Васильєв має розібратися, за що Холод закрив "Континент"

Середа, 17 березня 2004, 18:20
Комітет Верховної Ради з питань свободи слова звернувся до генпрокурора стосовно правомірності дій голови Нацради з телебачення та радіомовлення Бориса Холода щодо припинення мовлення радіо "Континент".

Про це повідомляє прес-служба комітету Верховної ради.

17 березня відбулось засідання парламентського комітету з питань свободи слова та інформації за участі членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення та керівництва Державного комітету зв’язку та інформатизації України.

На засіданні обговорювались, зокрема, питання про закриття радіо "Континент", яке ретранслювало у Києві програми Української служби Бі-Бі-Сі, Німецької хвилі, Голосу Америки та вечірні інформаційні програми Громадського радіо.

На питання народних депутатів про причини позбавлення "Континенту" права на користування радіочастотою начальник центру "Укрчастотнагляд" Володимир Олійник відповів, що таке рішення було прийнято на основі листа голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення Бориса Холода від 2 березня 2004 р.

Присутні на засіданні члени Нацради заявили, що Національна рада не приймала жодного рішення стосовно припинення мовлення радіостанції "Континент" на своїх засіданнях.

За словами першого заступника Нацради Віктора Понеділка, з 2003 року Національна рада прийняла лише одне рішення щодо радіо "Континент", яке стосувалось включення радіостанції до єдиного державного реєстру телерадіоорганізацій

У зв'язку з цим Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформації звернувся до генерального прокурора України Геннадія Васильєва стосовно правомірності дій Голови Національної ради Бориса Холода щодо припинення мовлення радіостанції "Континент".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування