Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не казав, що не голосуватиме за закон про вибори президента

Середа, 17 березня 2004, 23:00
Критичні зауваження Віктора Ющенка щодо проекту закону про внесення змін до Закону України "Про вибори президента України" не означали, що фракція "Наша Україна" прийняла рішення не підтримувати цей документ.

Про це заявила прес-секретар Віктора Ющенка Ірина Геращенко, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Зранку на засіданні фракції обговорювали цей законопроект. Відбулася активна дискусія щодо переваг і недоліків цього документа. Більшість депутатів фракції зазначали, що цей документ не ідеальний, і після дискусій було вирішено підтримати цей законопроект, доказом чого став результат голосування", – сказала Геращенко.

Тому коментар Ющенка щодо проекту закону про внесення змін до закону України "Про вибори президента України" означав, що у фракції є зауваження щодо цього закону, відзначила вона.

"На жаль, критичний коментар лідера "Нашої України" щодо цього законопроекту був не зовсім правильно витлумачений, і тому з’явилася інформація, що фракція не буде голосувати за цей законопроект," – повідомила Геращенко.

В той же час, як повідомляє "Інтерфакс-Україна" в інтерв'ю журналістам у четвер у Києві Ющенко підкреслив, що цей законопроект не відповідає на головну проблему: "Як організувати демократичні чесні вибори, починаючи зі збору підписів і закінчуючи процедурою".

"Ми упевнені, що в Україні не такий потрібен закон. Цей закон потрібний для тих, хто боїться виборів. Боїться масової підтримки, мільйонів підписів".

У той же час, відповідаючи на питання, чи переможе опозиція у випадку прийняття цього закону, Ющенко підкреслив, що "опозиція переможе за будь-якого закону, будь-якої погоди". "Щоб ви і не сумнівалися", – сказав депутат.

Він також запевнив журналістів у тому, що БЮТ і "Наша Україна" піде на вибори з єдиним кандидатом. "Окремо ми не підемо – це факт", – сказав Ющенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування