Ківалов поговорить з дочкою про її балотування у Верховну Раду

Четвер, 18 березня 2004, 12:31
Голова Центральної виборчої комісії Сергій Ківалов ще не знає, чи буде балотуватись його дочка по виборчому округу в Одесі. Про це він сказав у вечірньому ефірі телеканалу "5 канал".

Ківалов сказав, що поки що з нею "на цю тему не говорив". "Ось цього тижня поїду на вихідні в Одесу, обов'язково з нею поговорю", – сказав він.

Ківалов додав, що це "її право, вона може" взяти участь у виборах до парламенту України.

Нагадаємо, що після затвердження Ківалова на посаду голови ЦВК він відмовся від депутатського мандату. Лідер партії "Яблуко" Михайло Бродський заявив, що він висуватиметься на виборах до Верховної Ради за округом Ківалова в Одесі. Серед потенційних конкурентів він назвав дочку Ківалова і главу АП Віктора Медведчука.

У ефірі "5 каналу" Ківалов також заперечив причетність президента України до його призначення головою ЦВК, а також нагадав, що більша половина фракції "Наша Україна" голосувала за нього як за члена виборчої комісії, в тому числі і Віктор Ющенко.

Також під час ефіру Ківалов зазначив, що із адміністрацією президента у нього завжди були добрі стосунки. У відповідь на питання, чи дійсно він є "гарним партнером і другом Медведчука", Ківалов відповів "Я не знаю як щодо друга, але ця людина мені симпатична".

Щодо свого ставлення до ідеї обов'язкових теледебатів кандидатів в президенти Ківалов сказав: "Я вважаю, що вони обов'язково мають бути". Він також додав, що в деяких країнах, якщо кандидат не бере участь в теледебатах, то він не має права бути кандидатом в президенти, бо він не може розповісти про свою програму.

Читайте також:

Бродський хоче зайняти місце Ківалова


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування