Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Мукачевому продовжують не реєструвати опозиційних кандидатів

Четвер, 18 березня 2004, 13:36
Мукачівська територіальна виборча комісія до сьогодні не зареєструвала кандидатів міського голови Мукачевого Віктора Балогу та Золтана Лендєла.

Про це в четвер повідомляє прес-служба регіонального представництва виборчого блоку Віктора Ющенка "Наша Україна".

"Двері МТВК зачинено. У результаті не виконується рішення Мукачівського міського суду від 13 березня цього року щодо реєстрації кандидатами на посаду міського голови Мукачевого Віктора Балоги та Золтана Лендєла", – йдеться у заяві.

"Також, – повідомляє прес-служба, – не виконується рішення Мукачівського міського суду про прийняття вмотивованого рішення про відмову в реєстрації кандидатом на посаду міського голови Мукачевого Василя Петьовки".

Як відомо, народний депутат України Віктор Балога звернувся з відкритим листом до президента України Леоніда Кучми з проханням вжити відповідних заходів щодо забезпечення конституційних прав громадян України обирати і бути обраними.

В листі Балога відзначив, що "виконувач обов’язків міського голови пан Опачко за активної підтримки голови Закарпатської обласної державної адміністрації пана Різака не сприяють роботі міської територіальної виборчої комісії, а навпаки, змушують її вчиняти протизаконні дії".

Також Балога писав, що "з невідомих причин вже четвертий день кабінет територіальної комісії зачинено, невідомо, де перебувають всі 15 членів комісії. У результаті паралізовано хід виборчої кампанії".

Читайте також:

Балога просить Кучму врятувати вибори в Мукачевому


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування