КРИМІНАЛЬНІ СПРАВИ ПРОТИ ТИМОШЕНКО ЗНОВУ СТАЛИ ВІДКРИТИМИ

П'ятниця, 19 березня 2004, 10:22
Суд визнав законними всі постанови про порушення кримінальних справ щодо колишніх керівників корпорації "Єдині енергетичні системи України", у тому числі Юлії Тимошенко та її чоловіка.

Як повідомляє в п'ятницю прес-служба Генеральної прокуратури, 17 березня апеляційний суд Житомирської області не задовольнив апеляцію адвоката Віктора Швеця.

Захисник Тимошенко оскаржував постанову Вишгородського районного суду Київської області від 21 березня 2003 року, якою було відмовлено в задоволенні скарги адвокатів на 14 постанов про порушення кримінальних справ щодо керівників "ЄЕСУ".

Раніше рішенням апеляційного суду Київської області від 13 травня 2003 року ця постанова Вишгородського районного суду і постанови про порушення кримінальних справ були скасовані.

Однак Верховний суд України це рішення визнав незаконним і направив справу про оскарження на новий розгляд в апеляційний суд Житомирської області.

Таким чином, на сьогодні визнані законними всі постанови про порушення кримінальних справ щодо Юлії Тимошенко, Олександра Тимошенка, Геннадія Тимошенка, Людмили Сокольченко, Євгена Шага й Антоніни Болюри, що підтверджено судовими рішеннями, що набули чинності, повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News