Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Білозір очолила партію

П'ятниця, 19 березня 2004, 17:16
В п'ятницю народний депутат і співачка Оксана Білозір була обрана головою новоствореної Соціально-Християнської партії.

Про це повідомила Оксана Білозір, передає прес-служба "Нашої України".

Вона розповіла, що відбулися установчі збори Соціально-Християнської партії, на яких представники з 22 областей України оголосили про намір об’єднатися в нову партію. Учасники зборів ухвалили статут, програму партії, а також головою обрали Білозір.

За словами голови партії, наступним кроком активістів партії буде збір 10 тисяч підписів на підтримку партії та реєстрація партії в Міністерстві юстиції.

"Соціально-Християнська партія – це ще один крок на шляху до створення справді незалежної, заможної, демократичної держави, у якій кожна людина матиме шанс реалізуватися і буде почуватися під захистом держави", – зазначила Білозір.

"Наша діяльність базуватиметься на одвічних християнських цінностях – любові та милосерді, – зазначила Оксана Білозір. – В Україна десятиліттями занедбувалися та переслідувалися християнський спосіб життя, традиції, глибока культура".

Голова СХП підкреслила, що в своїй діяльності партія підтримуватиме політику блоку Ющенка "Наша Україна" і відповідно підтримуватиме його на майбутніх виборах президента України.

У фракції "Наша Україна" Білозір входить до депутатської групи "Солідарність".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування