Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз може перемогти Ющенка в другому турі, вважає Рудьковський

Понеділок, 22 березня 2004, 10:38
Народний депутат з фракції СПУ Микола Рудьковський вважає, що лідер Соцпартії Олександр Мороз має всі шанси виграти президентські вибори.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті Київський телеграф.

Рудьковський вважає, що "на посаду президента необхідно обрати людину, що уособлює моральний авторитет нації". "Така людина, на мій погляд, тільки одна – це Олександр Мороз", – заявляє Рудьковський.

Він відзначив, що коли Мороз із трибуни Верховної Ради звинуватив вище керівництво України в причетності до кримінальних злочинів, то "Віктор Ющенко підписав разом із президентом і спікером Іваном Плющем "заяву трьох", у якій назвав опозиціонерів фашистами".

"Юлія Тимошенко стала боротися з режимом тільки після того, як її "видалили" з уряду", – продовжив Рудьковський, додавши, що "тільки Мороз був і залишається послідовним політиком, що діє у відповідності до своїх принципів".

"Крім того, хто виключить шанс, при якому гарантом для Леоніда Кучми стане Віктор Андрійович? Якщо це станеться, то що тоді буде з опозицією взагалі і з СПУ зокрема? Давайте спокійніше виражатися про шанси", – відзначив він.

"Якби Сан Санич [Мороз] вийшов у другий тур з Віктором Андрійовичем, то, звичайно, виграв би в Ющенка. Але все це припущення", – сказав Рудьковський.

Він сам поставив запитання: "Звідки у вас (і в багатьох) упевненість, що Віктор Ющенко вийде в другий тур або його прізвище взагалі залишиться в бюлетені? Тим більше при системі влади, створеній Леонідом Кучмою. Адже жодних гарантій немає. Говорять, що є шанс".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...