Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорномирдін просить пам'ятати не лише про себе, але й про Росію на виборах

Вівторок, 23 березня 2004, 15:51
Росії "не байдуже, хто буде президентом України", заявив Надзвичайний і Повноважний посол Російської Федерації в Україні Віктор Чорномирдін сьогодні у прямому ефірі радіо "Ера" FM.

Посол вважає надзвичайно відповідальним моментом обрання глави держави як для самої країни, так і для держав, які розбудовують з нею відносини, повідомляє УНІАН.

"Коли обирається чи переобирається глава держави, це завжди відповідально і перед самою державою, де це відбувається, і перед тими, хто вибудовує свої відносини з цією державою", – сказав Чорномирдін.

Тому, за словами посла, "Україна для Росії – це особливе питання". Він це пояснює сусідством двох країн і "спорідненістю душ". "Ми, по-перше, сусіди, по-друге, ми вже надто споріднені душі, якщо не сказати більше...", – зауважив Чорномирдін.

На запитання, чи визначилась Москва, кого підтримуватиме на президентських виборах в Україні, Чорномирдін відповів: "Що нам визначатись? Ми завжди підтримаємо, і впевнені, що Україна й українці виберуть того, кого вони вважають потрібним. І ми будемо поважати вибір України".

Як вважає посол, українсько-російські відносини після президентських виборів не погіршаться: "Я не думаю, що наші відносини зміняться в гірший бік, це неможливо зробити". Чорномирдін висловив сподівання, що "нове керівництво (України) буде налаштоване на більш інтенсивне поліпшення відносин, ніж це відбувається зараз".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування