Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пустовойтенко хоче бути єдиним кандидатом

Середа, 24 березня 2004, 10:48
Народно-демократична партія висуватиме єдиним кандидатом в президенти Валерія Пустовойтенка.

Таку думку висловив Валерій Пустовойтенко в своєму інтерв'ю газеті "День", що вийшло у вівторок.

Відповідаючи на питання про участь НДП у так званій широкій демократичній коаліції, він зазначив, що "після поїздки президента України Леоніда Кучми в Дніпропетровську область правління тамтешньої обласної організації НДП прийняло таке рішення – пропонувалося підтримати кандидатуру чинного глави держави".

"А в разі його відмови від участі у виборчій кампанії – працювати над єдиним кандидатом. Яким має бути Валерій Пустовойтенко. Чим це погане рішення? За таким планом й будемо працювати", – додав він.

Він відзначив, що остаточно вирішити це питання може тільки з’їзд, який, "якщо буде остаточно схвалений новий закон про вибори президента", відбудеться в липні. "Хто б не був кандидатом, він пройде "крізь стрій" НДП", – сказав Пустовойтенко.

Лідер НДП висловив сумнів щодо реальності того, що сили більшості офіційно назвуть свого кандидата на Форумі демсил, який має відбутися 27 березня.

Він також зазначив, що представники широкої демократичної коаліції поки не обговорювали кандидатури Віктора Януковича як кандидата в президенти від більшості.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування