Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Громадське радіо мовитиме на новому радіо "Київ"

Середа, 24 березня 2004, 12:39
Громадське радіо з 29 березня виходитиме на частоті 98 FM, де працюватиме новий мовник радіо "Київ".

Про це повідомляється в прес-релізі, поширеному Громадським радіо.

В повідомленні зазначається, що з 29 березня в ефірі столиці України розпочне роботу новий мовник – радіо "Київ", яке бачить головною метою інформування "про проблеми та інтереси киян".

З понеділка в ефірі на частоті 98 FM виходитимуть також інформаційні програми та новини, що спільно виробляються Громадським радіо та радіо "Київ". Партнери працюватимуть над ранковою, денною та вечірньою інформаційними програмами, щогодинними випусками новин та дискусійними ток-шоу, ведучими яких є Сергій Рахманін, Микола Вересень, Кость Бондаренко та Ігор Слісаренко.

Проект стартує шестигодинним радіомарафоном, який представлятиме тематику програм та формат, розроблений колективом радіо "Київ".

Протягом радіомарафону, окрім інформаційних програм та випусків новин, в ефірі гості студії та слухачі дискутуватимуть про формат нового мовника, проблеми місцевого самоврядування, проблеми розбудови Києва та його комунальних служб, проблеми мистецького життя, розвитку малого й середнього підприємництва столиці.

Усі сегменти радіомарафону передбачають дискусію гостей в прямому ефірі та телефонні дзвінки слухачів. У марафоні братимуть участь відомі громадські та політичні діячі, експерти та аналітики, представники наукових, мистецьких та міжнародних еліт, представники місцевої влади та бізнесу.

Відкриватиме марафон Київський міський голова Олександр Омельченко, говориться в повідомленні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування