Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НАТО: ІНТЕГРАЦІЯ УКРАЇНИ ЗАЛЕЖАТИМЕ ВІД ЇЇ "ПОЛІТИЧНОЇ ВІДДАНОСТІ"

Середа, 24 березня 2004, 14:28
Інтеграція України до євроатлантичних структур, зокрема вступ до НАТО, залежить від її "політичної відданості". Про це в середу кореспонденту УНІАН по телефону заявили в Офісі преси, документації та інформації штаб-квартири НАТО у Брюсселі.

Зокрема, як нагадали речники Альянсу, НАТО вже закликало керівництво України дотримуватися європейських цінностей щодо свободи слова, проведення вільних і чесних виборів та безперешкодного доступу до ЗМІ усіх кандидатів під час президентських виборів 2004 року. І ці вимоги були нещодавно передані українському керівництву через посла України у країнах Бенілюксу.

У штаб-квартирі Альянсу також зазначили, що країни НАТО вдячні Києву за нещодавню ратифікацію Верховною Радою України Меморандуму про взаєморозуміння між Кабінетом міністрів України й штабом Верховного головнокомандувача об'єднаних збройних сил НАТО на Атлантиці та штабом Верховного головнокомандувача об'єднаних збройних сил НАТО в Європі щодо забезпечення підтримки операцій НАТО з боку України, який надає військам Альянсу право швидкого доступу на територію України, а також за участь українських миротворчих контингентів в операціях під проводом НАТО та інших міжнародних місіях.

Представники НАТО також привітали успіх, який було досягнуто під час проведення оборонного огляду та запровадження комплексної реформи Збройних Сил України.

Читайте також:

НА САМІТІ НАТО В СТАМБУЛІ КУЧМУ МОЖУТЬ ЗНОВУ ПОСАДИТИ ПО-ФРАНЦУЗЬКИ?

ТЕПЕР УЖЕ НАТО ПРОСИТЬ УКРАЇНУ ПРИПИНИТИ ВІЙНУ З ДЕМОКРАТІЄЮ

Через політичні події невідомо, чи почне Україна в Стамбулі шлях до НАТО

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...