Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Газета СДПУ(о) скаржиться, що на неї тисне "клан Балоги-Петьовки"

Середа, 24 березня 2004, 18:33
Редактор закарпатської незалежної газети "Вісті тижня плюс" Олег Ладижець стверджує, що через критичні публікації на очолюване ним видання чиниться тиск з боку колишнього керівництва регіону – теперішніх кандидатів на посаду мера Мукачевого Віктора Балоги і Василя Петьовки. Про це він заявив у середу на прес-конференції в УНІАН.

Як передає кореспондент УНІАН, за словами Ладижця, лише протягом минулого року редакція газети отримала 17 судових позовів від представників владних структур. При цьому, наголосив він, "найбільш плідним позивачем до незалежних ЗМІ" виявився колишній губернатор Закарпатської області, народний депутат України Балога.

"Не відстає від нього нещодавній мер Мукачевого, його двоюрідний брат Петьовка, який в своїх позовах до суду показує, що критика з боку журналістів на його адресу також неприпустима", – наголосив Ладижець.

Крім того, коментуючи перебіг подій навколо виборів міського голови Мукачевого, керівник видання зазначив, що "ніяких політичних ідей там ніколи в житті не було", а є лише комерційні інтереси "класичного клану Балоги-Петьовки", які "прибрали до рук усю промисловість у місті, торгові центри, торгові бази".

Водночас, коментуючи ці заяви Ладижця, прес-секретар Петьовки Іван Берець в інтерв'ю УНІАН зазначив, що газета "Вісті тижня плюс" займається "журналістським кілерством". Як сказав Берець, "жодного її номера не було без того, щоб "Наша Україна" і її представники не висвітлювалися як "породження пекла", проте всі ці наклепницькі публікації не мають жодних доказів, що підтверджується під час розгляду судових позовів до цієї газети за публікацію відвертої неправди".

Прес-секретар Петьовки також зазначив, що при цьому газета жодного разу не надала можливості висловити точку зору і дати відповідь іншій стороні.

При цьому Берець зазначив, що "газета підтримується СДПУ(о) та виконує замовлення пана Різака" (йдеться про губернатора Закарпатської області, секретаря Закарпатського обласного комітету СДПУ(о) Івана Різака ).


Читайте також:

Балогу нарешті зареєстрували кандидатом у мери Мукачевого

В Мукачевому відпрацьовують чорні технології для президентських виборів

Балога погрожує посадити в тюрму членів виборчкому в Мукачевому

Суд, що визнав Петьовку мером Мукачевого, ліквідовано

У Мукачевому виборчком став віртуальним. Туди стягується "спецназ"



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування