Коломойський, Суркіс та Ахметов з'їздили в гості до Берлусконі

Четвер, 25 березня 2004, 11:09
Прем`єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі, який до того ж є господарем італійського клубу "Мілан", зібрав на матчі Ліги чемпіонів з "Депортіво" трьох найвідоміших українських олігархів.

За даними джерел "Української правди", на запрошення "Мілану" цю гру відвідали президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, ФК "Шахтар" Рінат Ахметов, а також керівник групи "Приват" Ігор Коломойський, який вважається власником дніпропетровського "Дніпра".

За повідомленням прес-служби ФФУ, Григорій Суркіс і президент ФК "Динамо" Київ Ігор Суркіс у Мілані провели зустріч із прем'єр-міністром Італії Сільвіо Берлусконі.

"Під час зустрічі обговорювалися різні аспекти розвитку двосторонніх відносин між Україною й Італією. Народний депутат України Григорій Суркіс ознайомив прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі з перебігом конституційної реформи в Україні, було порушено низку інших питань", - повідомляє прес-служба.

Варто зазначити, що для Григорія Суркіса такі виїзди на матчі "Мілана" та зустрічі з Сільвіо Берлусконі не є першими. Завдяки продажу у "Мілан" Андрія Шевченка Суркіс та Берлусконі нині перебувають у дружніх відносинах. А ось візит у гості до керівника Італії Ріната Ахметова та Ігоря Коломойського, мабуть, відбувся вперше, принаймні за офіційним запрошенням.

Нагадаємо, що за рейтингом польського журналу Wprost і Рінат Ахметов, і Ігор Коломойський входять до списку 50-ти найбагатших людей Європи. Капітал президента "Шахтаря" оцінено в 1,9 млрд. доларів, а багатство керівника групи "Приват" - в 1,5 млрд.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування