Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко не підтримуватиме в другому турі ані Ющенка, ані Януковича

Четвер, 25 березня 2004, 12:10
Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко заявляє, що він не підтримуватиме в другому турі президентських виборів ані Віктора Ющенка, ані Віктора Януковича.

Про це він заявив у середу в ефірі програми "Час" 5-го каналу, під час дебатів з Юлією Тимошенко.

"Якщо вести розмову, кого підтримаємо... Я зразу кажу про свою позицію як громадянина і як комуніста. З цих кандидатів, про яких Ви говорите, я нікого не підтримаю, і буду все робити, щоб громадяни не підтримали з цього... з цих двох жодного з кандидатів", - цитує Симоненка Огляд телеефіру.

Коментуючи слова ведучого про те, що результати соцопитувань свідчать про те, що найвищі рейтинги у Ющенка, Януковича і Симоненка, лідер КПУ зазначив, що не вірить їм.

"Відносно також соціологічних досліджень, я хотів би ще раз підтвердити нашу повагу до науковців і наукових співробітників, хто серйозно займається соціологією. Але зараз сказати, відповідаючи на Ваше запитання, що це заробітчанство", - зазначив він.

В той же час лідер БЮТ Тимошенко, відповідаючи на питання, кого з двох кандидатів підтримає її сила, сказала: "Я думаю, буде створена коаліція, і нам не потрібно буде когось підтримувати".

"Я хочу сказати, що якщо опозиція максимально об’єднається, і буде єдиний кандидат, він переможе", - додала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування