Тимошенко знову виграла суд проти Корчинського і виступить у "Проте"

Четвер, 25 березня 2004, 17:44
Студія "1+1" повідомляє, що, згідно з рішенням суду, надасть народному депутату України Юлії Тимошенко право виступити в програмі "Проте".

Про це повідомляє прес-служба "1+1", передає УНІАН.

"Відповідно до ухвали Апеляційного суду Києва, Тимошенко буде надана можливість в процесі створення та трансляції телепрограми "Проте" висловити власну думку щодо інформації, оприлюдненої Дмитром Корчинським в одному із випусків програми", – зазначає прес-служба "1+1".

Нагадаємо, що в четвер апеляційний суд Києва визнав недостовірними і такими, що ганьблять честь, гідність та ділову репутацію Юлії Тимошенко, відомості, поширені телеканалом "Студія "1+1" і Дмитром Корчинським в одному із випусків програми "Проте".

Суд зобов'язав "1+1" надати ефірний час Тимошенко для висловлення власної точки зору в програмі "Проте", повідомили у прес-службі партії "Батьківщина".

Таким чином, суд відхилив апеляційну скаргу "1+1" на рішення Шевченківського районного суду Києва, яким було задоволено позов Тимошенко до "1+1" і Корчинського.

Тимошенко звернулась до прокурора Печерського району Києва із заявою про порушення кримінальної справи проти генерального директора "Студії "1+1", який "злісно ухиляється від виконання вже кількох судових рішень, що зобов'язують надати Тимошенко ефірний час", зауважили у прес-службі.

Окрім цього, народні депутати Юлія Тимошенко, Олександр Турчинов і Степан Хмара відповідно до Закону "Про телебачення та радіомовлення" звернулися із вимогою до голови НТКУ надати їм можливість виступити на каналі УТ-1 для спростування поширених на цьому каналі у програмі "Право" недостовірних відомостей, що стосувалися подій у Київському, Житомирському та Чернігівському слідчих ізоляторах.

"У цій передачі дійсні обставини, які спонукали народних депутатів України стати на захист прав і свобод незаконно ув'язнених, були зображені необ'єктивно й упереджено. Єдина мета цієї передачі полягала в тому, щоб дискредитувати та скомпрометувати народних депутатів України", – підкреслили у прес-службі.

Події та факти, викладені особами, які брали участь у цій програмі, не відповідають дійсності, зазначається у повідомленні.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування