Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма побачив місце, де буде вчитися майбутній президент

П'ятниця, 26 березня 2004, 12:43
У п'ятницю президент Леонід Кучма взяв участь в урочистому відкритті Балашівського колегіуму Березнівського району Рівненської області, якому подарував свою книгу "Україна не Росія" з авторським підписом.

Про це повідомила прес-служба президента.

Відкриваючи колегіум, Кума відзначив, що він приїхав "розділити радісну подію, бо відкриття школи в будь-якому місті України – це свято. А ще така красуня – подвійне свято".

Кучма також сказав, "якби всі політичні сили спрямовували свої зусилля на творення, а не на звинувачення один одного – вигляд нашої країни був би іншим".

Також під час відвідання кімнати-музею президента України Кучма зробив запис у Книзі почесних гостей колегіуму, де побажав "учням отримувати ґрунтовні знання, вчителям – задоволення від плодів своєї праці, а батькам – упевненість у майбутньому своїх дітей".

Президент України взяв участь у церемонії посадки дерева на подвір‘ї Балашівського колегіуму.

Говорячи про колегіум, Леонід Кучма назвав його центром знань, "з якого підуть майбутні вчителі, інженери, губернатори, президенти", побажавши водночас розквіту Рівненщині.

Президент України підкреслив, що "відкриття самого колегіуму – це перший крок, на черзі – і басейн, і культурно-розважальний комплекс, – так що плани на майбутнє дуже добрі".

Глава держави доручив Міністрові освіти України подбати про забезпечення колегіуму шкільними автобусами.

У першому інтерв‘ю шкільній телестудії Леонід Кучма побажав учням натхнення у здобутті знань як запоруки побудови майбутнього України.

Балашівський колегіум має загальну площу 3600 кв. м. Школа розрахована на 350 учнівських місць. У закладі працює 28 учителів.

Колегіум має два тенісні корти, гімнастичне містечко, баскетбольні і волейбольні майданчики, філію художньої студії.

Будівництво закладу здійснювалось за рахунок державних коштів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування