Кучма шкодує, що раніше не звільнив Єрмілова і Гайдука

П'ятниця, 26 березня 2004, 15:34
Президент України Леонід Кучма піддав критиці колишнього віце-прем'єра з питань ПЕК Віталія Гайдука і міністра палива й енергетики Сергія Єрмілова за незадовільну роботу з добудови енергоблоків на Рівненській і Хмельницькій АЕС.

Про це Кучма заявив, виступаючи на нараді з питань добудови 4-го енергоблоку на Рівненській і 2-го енергоблоку на Хмельницькій АЕС, що проходить на РАЕС у Кузнецовську Рівненської області, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Президент сказав, що зробив висновки про незадовільність роботи Гайдука й Єрмілова після вивчення матеріалів, пов'язаних з добудуванням блоків, і проведеної в середу наради з питань енергетики. "Я зробив висновок для себе особисто, що пізно відправив у відставку колишнього віце-прем'єра Гайдука і міністра (Єрмілова ). Раніше мені потрібно було це зробити", – сказав Кучма.

"Я не розумію тих посадових осіб, які мали безпосереднє відношення до такої дуже важливої проблеми, як введення в дію двох енергоблоків. Це, на мій погляд, начебто їх не стосувалося", – сказав Кучма.

Як повідомлялося, Гайдук був звільнений з посади віце-прем'єра 5 грудня 2003 року, Єрмілов звільнений з посади глави Мінпаливенерго 5 березня 2004 року.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News