"Свобода" і Громадське радіо можуть вийти в ефір, якщо захоче Омельченко

П'ятниця, 26 березня 2004, 16:18
Нова радіостанція столиці "Радіо Київ", що повинна 29 березня з'явитися на частоті 98 FM, очікує рішення свого засновника, Київської міської ради, про можливості і форми співробітництва з "Громадським радіо", "Радіо Свобода" і Німецькою хвилею.

Як повідомив в інтерв'ю директор "Радіо Київ" Олександр Кривошеєнко, новий мовник одержав пропозиції про співробітництво від цих трьох організацій, причому "Свобода" і DW запропонували транслювати свої передачі, а "Громадське радіо" – разом робити інформаційні програми і новини.

"Радіо Київ" розглянуло пропозиції, що надійшли, і направило їх засновникові. Київміськрада прийняла інформацію до розгляду, однак офіційного рішення поки не прийняла.

На "Радіо Київ" очікували, що рішення буде прийнято до початку мовлення, але, оскільки цього не відбулося, сітку мовлення довелося змінити. Саме тому перший ефір 29 березня, анонсований презентаційний радіомарафон, пройде без участі "Громадського радіо".

Програми "Громадського радіо" раніше транслювалися на знятих з ефіру радіостанціях "Континент" і "Радіо Рокс".

Як відомо, главою Київської міської ради є Олександр Омельченко. Більшість депутатів даного органу є членами фракції очолюваної Омельченком партії "Єдність".

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Громадському радіо відмовили в ефірі

Громадське радіо буде мовити на новому радіо "Київ"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News