Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму Джорджу Соросу оголошено бойкот

Понеділок, 29 березня 2004, 15:43
У Криму мають місце спроби зірвати всі заходи, заплановані до приїзду на півострів відомого фінансиста і філантропа Джорджа Сороса.

Як розповів "Українській правді" директор кримських програм фонду "Відродження" Олег Смірнов, Соросу було відмовлено в наданні приміщення в Таврійському національному університеті імені Вернадського, де повинна була відбутися зустріч фінансиста з представниками неурядових організацій, а також викладачами і студентами.

Соросу відмовлено попри те, що даний університет одержав найбільшу кількість грантів по лінії Фонду "Відродження", сума яких обчислюється 500-600 тисячами доларів.

Смірнов також повідомив, що в понеділок відмовила Соросу в проведенні круглого столу "Толерантність і права людини: напрямку діяльності недержавних організацій і донорів", запланованого на вівторок, адміністрація Лівадійського палацу-музею.

Як сказав Смірнов, для цього був обраний "сміховинний привід". Нібито у понеділок у палаці пройшли навчання з цивільної оборони, після яких служби ЦО ухвалили рішення закрити палац для відвідування до четверга.

Варто зауважити, що всі рахунки по оплаті оренди приміщення були проплачені.

Джорджа Сороса не зустрічає в аеропорту, як це було заплановано заздалегідь, керівництво автономії. Офіційно про це не коментують. Журналістам говорять, що зміна в планах відбулася тому, що "стало зрозуміло, що це приватний візит у Крим приватної особи".

Як відомо, в ЗМІ, підконтрольних голові адміністрації президента Медведчуку, вже більше двох тижнів триває кампанія, покликана виробити у населення негативне ставлення до Сороса.

Читайте також:

Медведчук оголосив війну Соросу. Темникову

СОРОС ЗУСТРІНЕТЬСЯ НЕ ТІЛЬКИ З КУЧМОЮ, АЛЕ І З ЙОГО ДОЧКОЮ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування