Тимошенко захищає Сороса

Середа, 31 березня 2004, 10:42
Блок Юлії Тимошенко висловлює "здивування та обурення" з приводу розгорнутої в Україні кампанії "відвертого цькування" Джорджа Сороса.

Про це ідеться у заяві БЮТ, поширеній у середу.

Блок Тимошенко зазначає, що Сорос "зробив великий внесок у розвиток освіти, науки і культури, і продовжує надавати значну підтримку громадським організаціям в нашій державі".

На думку БЮТ, Сорос мусив бути зустрінутий владою "з належною повагою та на відповідному рівні". "Однак, заміть адекватного прийому, з ініціативи президентської адміністрації організовано кампанію з дискредитації та створення негативного образу Джорджа Сороса в очах громадськості", – сказано в заяві БЮТ.

"Очевидно, що представникам української влади, які звикли тільки "брати", є абсолютно незрозумілими і нелогічними дії Джорджа Сороса, який займається благодійністю та фінансуванням відверто нерентабельних проектів", – також зазначає БЮТ.

На думку блоку Тимошенко, "дискредитація Джорджа Сороса є частиною плану, що має за мету остаточно розірвати зв’язки України із цивілізованим світом і відкрити дорогу становленню тоталітаризму в країні".

Блок Юлії Тимошенко вважає, що поведінка влади "ганьбить нашу державу, і вимагає негайного припинення цькування Джорджа Сороса та вжиття заходів щодо належного прийому відомого і авторитетного у світі діяча".

"Ми вимагаємо вибачення чільного керівництва адміністрації президента за дії, що завдають шкоди міжнародному авторитету України", – сказано в заяві БЮТ.

Читайте також:

СОРОС КАЖЕ, ЩО ЗАПИТАЄ В КУЧМИ ПРО ТИСК МЕДВЕДЧУКА

Медведчук винен Соросу $ 87 677

СОРОС НЕ ЗЛЯКАВСЯ ПІДСТУПІВ МЕДВЕДЧУКА, БО НЕ ВСЕ В ЙОГО СИЛАХ

КУЧМА ПУСТИВ СОРОСА В ЛІВАДІЙСЬКИЙ ПАЛАЦ

СОРОС ОБВИНУВАЧУЄ МЕДВЕДЧУКА

У Криму Джорджу Соросу оголошено бойкот

СОРОС ЗУСТРІНЕТЬСЯ НЕ ТІЛЬКИ З КУЧМОЮ, АЛЕ І З ЙОГО ДОЧКОЮ

Медведчук оголосив війну Соросу. Темникову


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування