Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балогу намагаються зняти з перегонів за те, що він не зазначив, яку школу закінчив

Середа, 31 березня 2004, 17:30
Народного депутата України, керівника Регіонального представництва "Нашої України", кандидата у мери міста Мукачеве Віктора Балогу можуть знову зняти з реєстрації, оскільки він нібито зазначив у автобіографії неправдиві дані.

Про це Балога повідомив в середу на прес-конференції для представників власних та для власкорів іноземних ЗМІ, повідомляє прес-служба народного депутата України Віктора Балоги.

За його словами, суд частково задовольнив скаргу і визнав наявність порушення. Однак запропонував МТВК самій прийняти рішення щодо можливості балотування Віктора Балоги.

Він зазначив, що "якийсь Свирида" звернувся до суду зі скаргою, що він зазначив у автобіографії неправдиві дані.

Балога розповів, що звинувачення полягає в тому, що у автобіографії депутат не написав, у якій армії він служив, яку школу закінчував.

"Питається, звідки він знає мою біографію? Адже автобіографія та інші документи знаходилась в ТВК і досі не публікувалась", – здивувався народний депутат.

Прес-служба повідомляє також, що на думку Балоги, "усі ці дії свідчать про те, що на сьогодні в Закарпатті не діє жоден правовий акт, навіть Конституція. Нині в краї хазяйнує хаос і кримінал".

Також народний депутат повідомив, що у вівторок, 30 березня, Мукачівський міськрайонний суд прийняв кілька рішень. За першим рішенням зобов’язав тервиборчком поновити кандидатом на посаду міського голови Ернеста Нусера.

Через представників ЗМІ Балога звернувся до Нусера сісти за будь-який стіл і укласти угоду, відповідно до якої б ніхто із кандидатів не звертався в суди про зняття один одного, а виборці щоб самі визначились, хто має керувати містом.

Наразі всі пропозиції зустрітись Ернест Нусер ігнорує, зауважив Віктор Балога.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування