Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сорос і Лаудер зустрілися. Обговорювали темники на 1+1?

Вівторок, 13 квітня 2004, 12:27
Два великих американських філантропи угорського походження Джордж Сорос і Роналд Лаудер зустрілися під час вручення премії в рамках Європейського фонду культури.

Про це повідомляє німецька газета "Welt am Sonntag".

Нагадаємо, що під час перебування Сороса в Україні він виявив бажання обговорити використання українського телеканалу "1+1" у внутрішніх українських політичних війнах з американським власником каналу Роналдом Лаудером*/archive/2004/march/31/news/28.shtml.

"Welt am Sonntag" не повідомляє жодних подробиць про вручення премії, яке проходило під егідою президента Угорщини Ференца Мадла і його попередника Арпада Генча.

У той же час видання помістило портрети двох лауреатів.

"Джордж Сорос є фінансовим гігантом, якого дуже почитають, але і бояться. Він один з тих, хто своїми "спекулятивними" угодами може поставити на коліна валюту великої держави", – повідомляє газета.

"У 1992 році він подібним чином відкрив шлях для перемоги на виборах Тоні Блеру. З іншого боку, Сорос проводить велику творчу роботу в Центральній і Східній Європі, щоб прискорити перехід від корумпованої планової економіки до ринку", – говориться в статті в "Welt am Sonntag", переклад якої розміщений на сайті "Іносмі".

Також автор статті стверджує, що тепер Сорос хоче позбавити посади президента Буша. За допомогою великих благодійних внесків і інформаційних кампаній він цілеспрямовано працює над тим, щоб звалити республіканців.

На відміну від Сороса, Роналд Лаудер є прихильником президента Буша. Колись він був послом у Відні і державним секретарем в Пентагоні, має дружні стосунки з Коліном Пауеллом і Діком Чейні.

Як повідомляє газета, Лаудер – "спадкоємець косметичної імперії своєї матері, Есте Лаудер, яка коштує мільярди доларів, відлюдний естет, який живе відокремлено, колекціонер, дипломат і релігійний єврей".

"Його пристрастю є налагодження мостів між Європою й Америкою. У своїй новій галереї в Нью-Йорку він збирає шедеври австрійського і німецького мистецтва першої половини 20-го сторіччя", – стверджує автор статті.

Читайте також:

Сорос збирається розібратися з власником "1+1" Лаудером, чому його канал виконує "темники"

СОРОС ВИМАГАЄ ЕФІР НА 1+1

Демократичне розширення Європи

ПІНЧУК ХОЧЕ ДАТИ ГРОШЕЙ НА ОДИН ІЗ ПРОЕКТІВ СОРОСА

СОРОСА ОБЛИЛИ КЛЕЄМ ПРЕДСТАВНИКИ "БРАТСТВА"

СОРОС КАЖЕ, ЩО ЗАПИТАЄ В КУЧМИ ПРО ТИСК МЕДВЕДЧУКА

Медведчук винен Соросу $ 87 677

СОРОС НЕ ЗЛЯКАВСЯ ПІДСТУПІВ МЕДВЕДЧУКА, БО НЕ ВСЕ В ЙОГО СИЛАХ

КУЧМА ПУСТИВ СОРОСА В ЛІВАДІЙСЬКИЙ ПАЛАЦ

СОРОС ОБВИНУВАЧУЄ МЕДВЕДЧУКА

У Криму Джорджу Соросу оголошено бойкот

СОРОС ЗУСТРІНЕТЬСЯ НЕ ТІЛЬКИ З КУЧМОЮ, АЛЕ І З ЙОГО ДОЧКОЮ

Медведчук оголосив війну Соросу. Темникову


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування