Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин не піде на вибори президента, але знає всіх кандидатів

Середа, 14 квітня 2004, 13:58
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин заявляє, що тема участі в президентських виборах для нього "закрита".

Про це він заявив під час перерви конференції "Відкритість парламенту України: регіональний вимір", яка проходить у середу під Києвом, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я не цікавлюся, чи є така сила (яка б висунула нинішнього спікера українського парламенту на президентських виборах), а просто хочу добре робити свою справу в парламенті. Ця тема для мене закрита", – підкреслив Литвин.

У той же час Литвин підкреслив, що єдиний кандидат від влади на президентських виборах буде висунутий. Найближчим часом з'являться пропозиції, хто ним стане.

Він нагадав, що від опозиції у виборах можуть брати участь як лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко, так і лідери Соціалістичної партії України Олександр Мороз, Комуністичної партії України Петро Симоненко, БЮТ Юлія Тимошенко.

З боку "центристів або більшості" Литвин не виключає участі в президентських виборах нинішнього прем'єр-міністра України Віктора Януковича, міністра оборони України Євгенія Марчука, глави Національного банку України Сергія Тігіпка, а також глави Партії промисловців і підприємців Анатолія Кінаха.

Крім того, Литвин не виключає, що будуть заявлені ще декілька людей, які б хотіли провести огляд своїх партійних рядів і свого потенційного рейтингу на майбутні вибори.

"Сьогодні в більшості випадків політики переймаються 2006 роком, а не 2004 тому, що той, хто опартієний – той святкує перемогу", – вважає Литвин.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування