КУЧМА ПО-ФІЛОСОФСЬКИ СПРИЙНЯВ ПРОВАЛ ПОЛІТРЕФОРМИ

Середа, 14 квітня 2004, 14:55
Президент України Леонід Кучма "дуже спокійно і по-філософськи" сприймає те, що парламент не зміг підтримати законопроект про внесення змін до Конституції України, повідомив голова Верховної Ради України Володимир Литвин.

На конференції за участю представників регіональних засобів масової інформації в середу спікер повідомив, що після голосування по цьому законопроекту він проводив зустрічі з Кучмою й обговорював це питання.

"Президент сприймає дуже спокійно і по-філософськи, а не так, як лунають істерики від деяких політиків", – сказав Литвин.

Відповідаючи на питання про те, чому він проголосував за прийняття законопроекту про політреформу, Литвин сказав: "Це для мене була величезна проблема вибору".

Рішення підтримати законопроект, крім всього іншого, було обумовлено позицією президента з цього питання. "Чесно скажу, оскільки я довгий час пропрацював із президентом, я не міг зробити інакше, оскільки президент підтримав. Він був найбільш активним провідником політичної реформи, – сказав Литвин. – Повернутися спиною і зробити красиву позу це вже не для мене і не в моїх правилах".

Читайте також:

Гавриш може звернутися до КС і проголосувати політреформу у вересні

МОРОЗ ГОВОРИТЬ, ЩО СОЦПАРТІЯ ПІДЕ НА ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА САМОСТІЙНО

Тактична перемога опозиції повинна перетворитися в стратегічну

Поразка демократії

Думки навздогін

Фальсифікат*/archive/2004/april/9/2.shtml

Свято на вулиці опозиції. Жалоба на вулиці Банкової

Поіменне голосування за зміни в Конституцію України

Полiтреформа провалилася


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування