Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах сказав Кучмі, що провал політреформи обурив промисловців

Середа, 14 квітня 2004, 15:02
Президент УСПП Анатолій Кінах під час зустрічі з президентом Леонідом Кучмою висловив думку, що зрив Конституційної реформи несе загрозу для демократичного розвитку держави та конкурентоспроможності її економіки.

Про це повідомила прес-служба президента України.

Під час зустрічі Кучми з Кінахом, яка відбулася у середу, йшлося, зокрема, про результати голосування за політреформу.

Кінах зазначив: "Політична, конституційна реформа для України має принципове, життєво важливе значення".

"Зрив голосування з ухвалення змін до Конституції України, на мій погляд (і цю думку поділяє велика кількість тих, хто забезпечує життєдіяльність держави – промисловців, підприємців, роботодавців), – це загроза для суспільства, для майбутніх поколінь, для держави в цілому втратити шанс для того, щоб Україна незворотно розвивалася як держава, яка будує сучасну конкурентоспроможну економіку і громадянське демократичне суспільство", – сказав Кінах .

Реакцію Кучми на цю репліку зокрема і загалом на провал політреформи прес-служба президента не наводить.

У ході розмови Кінах також поінформував Кучму про підготовку до участі у конференції “Україна-ЄС”, яка проводитиметься за ініціативою Українсько-німецького форуму, очолюваного Кінахом, з 14 по 15 квітня у Брюселі.

У цій конференції візьмуть участь депутати парламентів, урядів, бізнес-кіл України і Німеччини, представники Європарламенту та Євросоюзу, посли європейських держав, акредитовані у Брюсселі.

Було також обговорено подальшу роботу щодо вдосконалення системи адміністрування податку на додану вартість. Анатолій Кінах висловив позицію представників УСПП щодо підтримки ініціатив президента України стосовно внесення у Верховну Раду України закону про ПДВ-рахунки, і у зв`язку з цим скасування відповідних Указів.

Співрозмовники наголосили на необхідності системної роботи на законодавчому рівні у цьому питанні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування