КУЧМІСТИ РАЗОМ З КУЧМОЮ ВИСУНУЛИ ЯНУКОВИЧА В ПРЕЗИДЕНТИ. В ОБМІН НА ПОЛІТРЕФОРМУ

Середа, 14 квітня 2004, 19:02
Лідери депутатських фракцій і груп, а також політичних партій, що входять у парламентсько-урядову коаліцію, на засіданні в середу за участю президента Леоніда Кучми ухвалили рішення про висування прем'єра Віктора Януковича єдиним кандидатом у президенти на виборах 2004 року.

Про це повідомив журналістам після засідання координатор парламентської більшості Степан Гавриш.

За його словами, на засіданні парламентсько-урядової коаліції також був присутній Янукович.

"Дискусії довгі не проводилися, однак усі визначилися одноголосно, тому що цим кандидатом буде прем'єр-міністр України Віктор Федорович Янукович", – сказав координатор більшості.

Лідери фракцій і груп, за словами депутата, також домовилися про те, що програмною установкою для кандидата буде завершення політичної реформи в Україні, внесення змін у Конституцію.

На зустрічі також ухвалено рішення про необхідність продовження проведення і завершення політреформи в Україні.

В зустрічі взяли участь лідери фракцій і партій – Аграрної партії України, Народно-демократичної партії, Партії Регіонів, політичних партій промисловців і підприємців України і "Трудова Україна", Соціал-демократичної партії (об'єднаної), депутатських груп "Демократичні ініціативи", "Народний вибір" і Народовладдя".

Рішення про висунення єдиного кандидата ухвалено відповідно до політичного угоди лідерів парламентських фракцій, груп і політичних партій від 18 лютого 2004 року, відзначив Гавриш.

Президентські вибори відбудуться 31 жовтня 2004 року.

Інтерфакс-Україна


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування