Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ДУМАЄ, ЩО НЕ ЯНУКОВИЧ БУДЕ ЙОГО ГОЛОВНИМ ВОРОГОМ НА ВИБОРАХ

Середа, 14 квітня 2004, 19:57
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко не вважає висування Віктора Януковича кандидатом від влади на виборах президента головною проблемою передвиборної кампанії.

"Головним опонентом кандидата від демократичних сил на виборах президента буде адміністративний ресурс, цензура в ЗМІ і чорний PR", – відзначив Ющенко в коментарі "Українській правді", переданому його прес-секретарем.

"Саме з цими явищами буде боротися кандидат від опозиції", – відзначив він.

"Доля виборів вирішується не 31 жовтня, а зараз, коли ми говоримо про відсутність рівного доступу до ЗМІ і цензури", – додав Ющенко.

Ющенко відзначив, що "яке б ім'я не носив кандидат від влади – Янукович, Тігіпко, Кирпа, Медведчук – він автоматично перебирає на себе весь негатив влади і відповідальність за її дії".

Ющенко також відзначив "невипадковість" оприлюднення інформації про висування Януковича: "Після провалу політреформи очевидні процеси розпаду більшості, тому ми – свідки спроби об'єднати більшість, зібравши її під прапори кандидата від влади".

Лідер "Нашої України" звернув увагу, що висування Януковича відбулося не на форумі політичних сил, а "кулуарно, на зустрічі з президентом".

Як відомо, в середу під час зустрічі Кучми з лідерами фракцій і партій більшості було оголошено про висування Януковича єдиним кандидатом у президенти. Його програмною установкою названо проведення політичної реформи.

Читайте також:

КУЧМІСТИ РАЗОМ З КУЧМОЮ ВИСУНУЛИ ЯНУКОВИЧА В ПРЕЗИДЕНТИ В ОБМІН НА ПОЛІТРЕФОРМУ


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування