У вівторок Україна стане частиною ЄЕП і віддасть Росії Керченський канал

Четвер, 15 квітня 2004, 13:34
Держдума на додатковому пленарному засіданні 20 квітня розгляне питання про ратифікацію угоди і двох договорів між Росією й Україною.

Про це за підсумками засіданні Ради Думи повідомив спікер Держдуми Борис Гризлов.

"Була досягнута домовленість зі спікером українського парламенту про синхронний і одночасний розгляд цих питань у парламентах обох країн", – сказав Гризлов.

Депутати мають розглянути питання "Про ратифікацію договору між РФ і Україною про російсько-український кордон", "Про ратифікацію договору про співробітництво у використанні Азовського моря і Керченської протоки", "Про ратифікацію Угоди про формування єдиного економічного простору".

Тим часом глава комітету з іноземних справ Верховної Ради Станіслав Сташевський повідомив, що ці три договори Верховна Рада також розгляне 20 квітня.

Про це він сказав у Санкт-Петербурзі, де в четвер проходить четверте засідання Міжпарламентської комісії зі співробітництва Федеральних Зборів Росії і Верховної Ради України.

На засіданні парламентарії планують, зокрема, обговорити координацію позицій у переговорах по вступу Росії й України до СОТ, а також хід виконання базових угод про умови перебування Чорноморського флоту РФ на території України.

РІА "Новини"



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News