Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Блохіна виписали з лікарні

Четвер, 15 квітня 2004, 20:13
Головного тренера збірної України з футболу Олега Блохіна, який постраждав в автомобільній аварії в Києві, у четвер виписали з лікарні.

Про це в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив президент клініки "Борис" Михайло Ратуцький.

"Олег вже вдома, виписаний годину тому, – сказав Ратуцький. – Почувається він добре, аналізи в порядку".

Президент клініки також відзначив, що Блохін ще якийсь час, до повного видужання, буде знаходитися під наглядом лікарів.

Разом з тим заступник головного лікаря 1-ої лікарні швидкої допомоги (туди доставили потерпілого в ДТП водія "Славути") Валерій Ночка відмовився коментувати агентству стан здоров'я потерпілого.

За неофіційною інформацією, у водія машини, у яку врізався "Хаммер" Олега Блохіна, струс головного мозку, а загальний стан набагато гірший, ніж у спортсмена.

У центрі суспільних зв'язків Головного управління МВС України в Києві спростували інформацію про те, що водій Блохіна сховався з місця події відразу після ДТП.

"Ніхто ніде його не шукає, – сказали в ЦГЗ. – Відразу після аварії його разом із Блохіним і водієм "Славути" відвезли до медичних установ".

Уточнити подробиці і версії ДТП (деякі ЗМІ поширили інформацію про те, що винуватий водій "Хаммера", який не зміг втримати дистанцію) у ЦГЗ відмовилися.

"Розслідування обставин ДТП ще не закінчилося. Говорити по якійсь одній версії ми не можемо, – сказали агентству в ГУМВС у Києві. – Цілком імовірно, що дистанція водієм "Хаммера" дійсно не була витримана".

Як повідомлялося раніше, Блохін потрапив у ДТП на своєму джипі "Хаммер" на вулиці Садовій в Дарницькому районі у вівторок увечері. Джип, у якому крім Блохіна перебувало ще двоє – водій і пасажир – зштовхнувся з легковим автомобілем "Славута" (модель ЗАЗ-1103 "Славута" належить до сімейства автомобілів "Таврія" виробництва ЗАЗ).

Після зіткнення "Славута" пробила стінку пришляхового кафе, а джип винесло в кювет на зустрічній смузі. Усі залишилися живі, одержавши тілесні ушкодження. Блохін потрапив до клинки "Борис" із рваними ранами голови і струсом мозку.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування