Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко: частина СПУ "здала" Мороза й почала працювати на Ющенка

П'ятниця, 16 квітня 2004, 11:52
Лідер Компартії Петро Симоненко вважає, що половина Соцпартії України почала працювати на лідера "Нашої України" Віктора Ющенка.

Таку думку він висловив в інтерв'ю тижневику "2000".

Зі слів Симоненко, "вододіл" в партії було проведено після того, як частина членів фракції СПУ звернулися після першого голосування руками за політреформу 24 грудня до рядових комуністів із закликом переобрати керівництво КПУ.

"Я радий тому, що на лист передусім відреагувала друга половина Соціалістичної партії, давши різко негативну оцінку окремим представникам, що мали відношення до керівництва СПУ, які передали нам послання. Але треба враховувати той факт, що, виступаючи з подібною заявою, вони провели вододіл в самій Соцпартії", – сказав лідер КПУ.

"Вийшло, що одна частина за свого лідера, а друга “здала” його і почала працювати на Ющенка", – зазначив Симоненко.

На зауваження журналіста, що СПУ виглядає монолітною, Симоненко ще раз заявив: "Ті, хто виступили проти Компартії, заявили, що почали працювати на Ющенка".

У той же час, кажучи про самого Ющенка, лідер комуністів в черговий раз заявив, що "різко почастішали контакти Банкової з "нашоукраїнцями" і що "в результаті Кучма буде працювати на обрання Ющенка президентом".

Як відомо, 29 грудня, після схвалення змін до Конституції руками, члени фракції Соцпартії звернулися з листом до рядових комуністів, в якому звинуватили вище керівництво Компартії "в зраді трудового народу" і закликали рядових комуністів переглянути своє ставлення до керівництва партії і політреформи.

У листі соціалісти зазначали, що комуністи виявилися "в одній зрадницькій упряжці зі своїми публічними "ворогами" – олігархами Кравчуком, Волковим, Пінчуком і іншими", а "волевиявлення депутатів" купувалося, "і зовсім не дешево".

Листа підписали члени Соцпартії Олександр Баранівський, Микола Карнаух, Юрій Луценко, Віталій Шибко.

Читайте також:

Соціалісти вирішили розколоти КПУ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування