Симоненко ходить у церкву, щоб підтримувати порядок. І не забороняв синові вінчатися з дочкою Ващук

П'ятниця, 16 квітня 2004, 12:24
Лідер Компартії Петро Симоненко заявляє, що КПУ необхідно мати тісні контакти з релігійними організаціями. Таку думку він висловив в інтерв'ю щотижневикові "2000".

За словами Симоненка, "сьогодні нам необхідно мати тісні контакти, визначати співробітництво по окремих напрямках з тими ж релігійними організаціями".

"Зрозумійте, канонічна православна церква – охоронниця домашнього вогнища, високої моралі, береже духовну єдність слов'янських народів, їхню культуру", – відзначив він.

На питання, чи ходить сам Симоненко в церкву, лідер КПУ сказав: "Я бував там з різних причин". "У даному випадку – на Великдень ми забезпечували, щоб там був порядок: комуністи ніколи не допускали, щоб віруючим заважали", – додав він.

Він також закликав почитати свою статтю "Держава, релігія, народ і комуністи", щоб одержати "реальне" уявлення про позиції КПУ.

На питання, хто ініціював вінчання його сина – батьки нареченого чи нареченої, тобто родини лідера фракції Аграрної партії Катерини Ващук – Симоненко відповів : "Це було право сина."

"Він з майбутньою дружиною ухвалив таке рішення. І я не став забороняти їм вінчатися", – відзначив Симоненко.

Читайте також:

Іван-Павло II, Мадлен Олбрайт, Олексій II та Віктор Ющенко



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування